Derfor er originale blækpatroner bedst

originale blækpatroner Der er to grundlæggende typer af blækpatroner: Original Equipment Manufacturer (OEM) patroner, og tredjeparts eller kompatible blækpatroner.

HP blækpatroner der normalt kommer med HP-printere, er et eksempel på OEM patroner. Men der findes også tredjeparts eller kompatible blækpatroner produkter fremstillet af andre selskaber end printerproducenterne.

Tendensen i dag er at kigge efter billigere alternativer til alt. Det gælder også for printere og printerpatroner. Dette er grunden kompatible patroner har vundet popularitet i løbet af de seneste år.

For eksempel synes den lavere pris på HP kompatible blæk, når sammenlignet med original HP-blæk meget attraktiv for de fleste brugere.

Hvad de fleste forbrugere ikke ved er, at 72% af kompatible blæk ofte fejler. Blækfejl kan henvise til en af ​​mange ting, som f.eks. kunne være at købe en helt ny kasse af kompatible blæk, indsætte det i printeren, og derefter få besked om at dit blæk er lavt eller er løbet tør efter udskrivning af kun få sider.

blæktoner fejl

En anden eksempel på blækfejl kan være at udskrifter bliver tilsmudset, fordi blækket ikke tørrer hurtigt nok, eller der er udskrifter der har tilfældige blækpletter.

Når kompatible blæk ofte fejler, vil det også føre til yderligere blækpatron indkøb, så vil det dobbelt eller endda tredobbelt de omkostninger, som forbrugerne ville have brugt på en almindelig original blækpatron.

Originale patroner ville aldrig føre til sådanne fejl,  fordi de er blevet testet og gen-testet på deres printere.  Dette er grunden til originale patroner stadig er bedst for dine printere.

Her kan du finde et stort udvalg af originale blækpatroner til din printer