Printerpapiret lever stadig

Hp kopipapirSelvom der er meget snak om at det trykte ord svinder ind og papir bliver overflødigt, så sælges der mere kopipapir end nogensinde før. Man må huske på at så længe internettet vokser, stiger behovet også for printere og derved også behovet for papir dertil. Papiret er bestemt ikke overflødigt. Der er også en meget virkelig fordel ved det trykte ord når det kommer til sikkerhed eller bevismateriale. De fleste ting vi læser på internettet er ikke faste tekster. De kan ændres i for altid. Med mindre du læser en mail som er sendt til dig hvor du kan gemme eller udskrive den, vil der altid være mulighed for at tekster på nettet bliver rettet til senere.

Derfor skal du ikke være bange for at bruge papiret i din virksomhed. Det kan faktisk hjælpe dig med at holde styr på rigtig mange ting, som måske ville koste mange penge, eller være svært at styre i et IT-system.

Du kan med fordel komme til os i Grafical. Vi har alle typer af de mest brugte typer papir. Vi har mærker som  4CC, MultiCopyHP og Avery i A3, A4 og A5. Vi har også papir til andre behov, som hobbykarton, etiketter, post-its og blokke, visitkort, fotopapir og meget meget andet.