Vælg lamineringslommer

Vælg de rigtige lamineringslommer

Lamineringslommer er blevet virkelig populære da prisen på selve maskinerne er blevet lavere men kvaliteten af både lamineringslommer og maskiner er også blevet væsentlig bedre i de sidste par år.

Man kan finde lamineringslommer i mange forskellige tykkelser, men det er vigtigt at vælge den rigtige til netop det behov man har, og ikke mindst, sørge for at de også kan anvendes med den lamineringsmaskine man anvender.

Når man gennemgår de forskellige lommer som kan købes, så finder man hurtigt ud af at der står en tykkelse på alle lommer. Tykkelsen kaldes for Micron eller My. Micron/My er en betegnelse man ofte bruger til at beskrive tykkelsen på plastik produkter som f.eks plastlommer eller poser.

lamineringslommer

Så en plastpose som er 0,05 mm i tykkelsen svarer til 50 My eller 50 Micron. Det samme gør sig gældende ved lamineringslommer. Så hold øje med “Mic” eller My” på produkterne. Det er vigtigt at vælge den rigtige tykkelse, så de er kompatible med din lamineringsmaskine. Tjek maskinen anvisninger og find ud af hvad tykkelse af lommer den kan anvende.,

 

Overfladen på lommerne er også vigtigt at overveje. De fleste produkter er med en blank / glossy overflade. Disse lommer hjælper dine dokumenter og billeder med at se godt ud og er glatte at røre ved. Men denne blanke overflade kan imidlertid være svært at læse i visse situationer afhængig af lys. Men lommerne kan heldigvis også skaffes i matte udgaver, som er især velegnet til dokumenter som skal nær læses som for eksempel et menukort.

Så kort sagt, sørg for at vælg den rigtige størrelse og tykkelse (tykkelsen er særlig vigtig, se i maskinens brugsanvisning for at se, hvad enheden kan klare.) Endelig er finish vigtigt, da det kan påvirke læsbarheden af ​​dit dokument.

Nu er du klar til at købe de helt rigtige lommer. Køb dine lamineringslommer i dag , både til hjemmet og på kontoret.