En guide til lamineringslommer

Lamineringslommer kommer i mange forskellige typer og størrelser, og det er vigtigt at man vælger den rigtige type til sin opgave. Her er et par egenskaber man bør overveje ved køb af lamineringslommer.

Lamineringslomme tykkelsen er vigtig
Tykkelsen af en lamineringlomme måles ofte i micron eller my.  Jo højere mic, jo tykkere og mere stift blive det færdige lamineret resultat. Tykkere lommer såsom 250 mic, vil ofte være meget stiv og robust.  De mere almindelige tynde lamineringslommer på 80 og 100 mic vil være mere fleksible og tynde.  Så her skal man altså overveje hvad tykkelse man har behov for til et bestemt laminerings projekt. Kort sagt: Hvis du vil have en tyk, robust og ikke-fleksibel laminering, så gå efter de højere micron. Hvis du vil have tynd, fleksibel laminering, så gå efter de lave micron.

Husk også at tjekke om din lamineringsmaskine kan tage imod de tykkere størrelser.

Mange størrelser at vælge imellem
Lamineringslommer kommer i mange forskellige former og størrelser. Produktbeskrivelsen har altid en dimensionmål og måske også en ide til hvad de ofte bruges til. Den almindelige A4 størrelse som er 210 x 297 mm er den mest populære størrelse. Man kan også ofte finde dem i standard størrelser som for eksempel i menustørrelse, fotostørrelser og ID-størrelser. Hvis du vælger den passende laminerings lomme til din laminering, vil du sikre dig, at dit dokument bliver fuldstændigt forseglet og beskyttet. Hvis du vælger en overdimensioneret laminering, betyder det, at du bliver nødt til at trimme det overskydende plastik for optimal beskyttelse.

Køb billige lamineringslommer her !